Over mij

Riet de Vlieger, image consultant, trainer en auteur

Mijn naam is Riet de Vlieger, al 20 jaar imago stylist / image consultant, en zo’n 15 jaar opleider.

Met het keuzedeel Imagestyling op de MBO’s komt Imagestyling beschikbaar voor beginnende kappers, visagisten,  schoonheidsspecialisten en mensen in de mode. Daarmee verbreden ze hun expertise en kunnen ze hun klanten adviseren over kledingstijl, kleurgebruik in kleding en make-up. Ze kunnen de klant nog meer van dienst zijn.

Als Consultant, trainer en auteur heb ik alles in huis om een complete oplossing te bieden voor scholen die met dit vakgebied aan de slag willen: lesboeken, lesmaterialen, studentenpakketten om de technieken te oefenen. En natuurlijk vaardigheidstrainingen voor docenten. Want dit is een vak apart. Dit vak doceren zonder grondige training moet ik ernstig afraden.

Riet de Vlieger

Boeken materialen en scholing – full service oplossing

Neem alstublieft contact met me op, als u denkt dat ik iets kan bijdragen aan de ontwikkeling van het keuzedeel Imagestyling bij u op school. Of als u laagdrempelige materialen zoekt voor de studenten. Mogelijk zijn die materialen er al, of zie ik mogelijkheden ze voor u te ontwikkelen. Van harte uitgenodigd!

Internationaal actief, internationaal gecertificeerd

Als Image Professional heb ik veel ervaring in het adviseren van vrouwen en mannen. Zowel privé als in een zakelijke omgeving.

In 2007 heb ik me internationaal gecertificeerd tot AICI Certified Image Professional, als enige in Nederland tot nu toe. Van 2011-2015 was ik bestuurslid in het Internationale Hoofdbestuur van AICI. Van 2017 – 2019 ben in International President van deze wereldwijde vakvereniging. Via AICI ben ik heel goed geïnformeerd over de meest actuele ontwikkelingen in het vakgebied, en heb ik toegang tot alle kennis die beschikbaar is.

Riet de Vlieger | Image Companion
T: 0172-530590
E: info@imagecompanion.nl