Imagestyling MBO Mode-maatkleding

Imagestyling MBO

Wilt u aan de studenten Mode-maatkleding het keuzedeel Imagestyling aanbieden? En bent u nog op zoek naar materialen, training, boeken of hulpmiddelen?

Full-service oplossing

Imago Basics® staat voor: lesboeken, studentenmaterialen, online tools, demonstratiematerialen en docententrainingen; alles compleet verzorgd op één adres.

Met de ImagoBasics® methode leert een student doelgericht werken met de principes en concepten voor kleurgebruik en styling, om advies te geven over kleding, haar en make-up, afgestemd op de persoonlijkheid en het doel van de klant.

Mijn naam is Riet de Vlieger. Ik verzorg al jaren beroepsopleidingen Imago Styling. Met mijn bijna 20 jaar ervaring als Imagostylist/ Image Consultant zorg ik ervoor dat jullie op school het keuzedeel Imagestyling makkelijk kunnen uitrollen. Mijn bestaande methode heb ik speciaal voor het MBO omgebouwd tot een werkbaar programma. Onlangs bracht ik het lesboek voor de opleiding Haarverzorging uit.

Het lesboek voor de opleiding Mode-maatkleding is in voorbereiding. Het komt voor de zomervakantie van 2018 beschikbaar.

Aanbod keuzedeel imagestyling mbo mode/maatkleding:

in voorbereiding

Boek Imago Basics® / Imagestyling voor MBO Mode-Maatkleding

verschijnt zomer 2019

Prijs: € 40,00

Wordt uitsluitend geleverd via scholen

[button style=”2″]Voorintekenen[/button]


 

Studentenpakket

bij de methode ImagoBasics®

Elke student zijn eigen materialen, om thuis en op de werkplek mee aan de slag te gaan.

Uitgave Image Companion
Voor scholen en de beroepspraktijk
Levertijd ca. 2 weken

Prijs studentenpakket: € 50,00

[button style=”2″]Bestellen[/button]

Boek en Studentenpakket samen: € 75,00
(geldt uitsluitend voor scholen)


Docententraining

Docentenhandleiding

Materialen voor in de klas

meer informatie >>


ColorEasy©

met handige web applicatie

Bij de ImagoBasics® methode is een online applicatie ontworpen:

ColorEasy©, een digitale kleuranalyse assistent. Het is leuk en gemakkelijk om met deze tool te werken, en de kans op een goede kleuranalyse wordt er sterk mee vergroot.

Tot het einde van hun opleiding bij u op school kunnen studenten inloggen.

Specialistische materialen voor het keuzedeel Imagestyling

Net als bij veel andere vakken maakt imagestyling gebruik van specialistische materialen. Bekend zijn de doeken voor kleuranalyse. Alle materialen die nodig zijn voor het keuzedeel Imagestyling kunnen worden geleverd.

Denk aan een demonstratie-set voor in het lokaal. En een pakket voor elke student afzonderlijk, waarmee hij/zij thuis en op hun werkplek de vaardigheden kan oefenen.


Contact

Riet de Vlieger, certified image professional

Riet de Vlieger, aangenaam…

Ik ben bijna 20 jaar imago stylist / image consultant, en zo’n 15 jaar opleider.

Met dit keuzedeel op de MBO’s komt Imagestyling beschikbaar voor beginnende kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten en mensen in de mode.

Neem alstublieft contact met me op, als u denkt dat ik iets kan bijdragen aan de ontwikkeling van het keuzedeel Imagestyling bij u op school. Of als u laagdrempelige materialen zoekt voor de studenten. Mogelijk zijn die materialen er al, of zie ik mogelijkheden ze voor u te ontwikkelen. Van harte uitgenodigd!

Bel: 0172 – 530 590
E-mail: info@imagecompanion.nl

Maak een afspraak