Imagestyling MBO Haarmode

Imagestyling MBO

Boeken en pakketten kunnen individueel worden
verstuurd aan de studenten, zodat ze het vak online kunnen volgen
met het boek en de originele materialen.

Wilt u bij u op school het keuzedeel Imagestyling aanbieden? Maar bent u nog op zoek naar materialen, training, boeken of hulpmiddelen?

Alles op één adres

De Imago Basics® methode omvat alle belangrijke Imagestyling elementen voor scholen, docenten en studenten: lesboeken en studentenmaterialen, demonstratiematerialen voor in de klas, online tools, docententrainingen en een docentenhandleiding. Alles compleet verzorgd, om zo mee aan de slag te kunnen.

Met de ImagoBasics® methode leert een student doelgericht werken met de principes en concepten voor kleurgebruik en styling, om advies te geven over kleding, haar en make-up, afgestemd op de persoonlijkheid en het doel van de klant.

Mijn naam is Riet de Vlieger. Met mijn bijna 20 jaar ervaring in het vakgebied Imagestyling zorg ik ervoor dat jullie het keuzedeel Imagestyling snel en goed van de grond krijgen. De docentenhandleiding geeft veel structuur, en bevat ideeën en oefeningen voor in de lessen. Alle beelden uit het boek zijn voor scholen die met deze methode werken zonder extra kosten beschikbaar voor het digibord.

Ik verzorg al jaren beroepsopleidingen voor Image Consultants. Mijn bestaande methode heb ik speciaal voor het MBO omgebouwd tot een werkbaar programma. Het boek met bijbehorende materialen voor de MBO Opleiding Haarverzorging is intussen compleet en beschikbaar. De andere delen volgen nog dit schooljaar.

Aanbod keuzedeel imagestyling MBO haarverzorging:

Imago Basics ed Haarmode

Boek Imago Basics®

Imagestyling voor MBO Haarmode
Uitgave Image Companion
ISBN: 978-94-92123-01-5

Prijs: € 40,00

Levertijd ca. 2 weken

[button style=”2″]Bestellen[/button] [button style=”2″]Inkijkexemplaar[/button]


 

Studentenpakket

bij de methode ImagoBasics®

Elke student zijn eigen materialen, om thuis en op de werkplek mee aan de slag te gaan.

Uitgave Image Companion
Voor scholen en de beroepspraktijk
Levertijd ca. 2 weken

Prijs studentenpakket: € 50,00

[button style=”2″]Bestellen[/button]

Boek en Studentenpakket samen: € 75,00

[button style=”2″]Bestellen[/button]


Docententraining

Docentenhandleiding

Materialen voor in de klas

Meer informatie op aanvraag


ColorEasy©

met handige web applicatie

Bij de ImagoBasics® methode is een online applicatie ontworpen:

ColorEasy©, een digitale kleuranalyse assistent. Het is leuk en gemakkelijk om met deze tool te werken, en de kans op een goede kleuranalyse wordt er sterk mee vergroot.

Tot het einde van hun opleiding bij u op school kunnen studenten inloggen.

Ook voor de vakgebieden schoonheidsverzorging, mode/maatkleding, fashion design & productmanagement is een boek in ontwikkeling.

Specialistische materialen voor het keuzedeel Imagestyling

Net als bij veel andere vakken maakt imagestyling gebruik van specialistische materialen. Bekend zijn de doeken voor kleuranalyse. Alle materialen die nodig zijn voor het keuzedeel Imagestyling kunnen worden geleverd.

Denk aan een demonstratieset voor in het lokaal. En een pakket voor elke student afzonderlijk, waarmee hij/zij thuis en op hun werkplek de vaardigheden kan oefenen.


Contact

Riet de Vlieger, certified image professionalRiet de Vlieger, aangenaam…

Al bijna 20 jaar ben ik actief als imago stylist / image consultant, en zo’n 15 jaar als opleider.

Met dit keuzedeel op de MBO’s komt Imagestyling beschikbaar voor beginnende kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten en mensen in de mode.

Neem alstublieft contact met me op, als u denkt dat ik iets kan bijdragen aan de ontwikkeling van het keuzedeel Imagestyling bij u op school. Of als u laagdrempelige materialen zoekt voor de studenten. Mogelijk zijn die materialen er al, of zie ik mogelijkheden ze voor u te ontwikkelen. Van harte uitgenodigd!

Bel: 0172 – 530 590
E-mail: info@imagecompanion.nl

Maak een afspraak