ImagoBasics® Compacte Kleuranalyse Kleuradvies training

Ben je op zoek naar een leuke styling, kleur en kledingadvies training voor jezelf? Wil je liefst nog vandaag aan de slag?

Schriftelijke, online of live training volgen?

Schriftelijke of online trainingen zijn vooral geschikt om je theoretische kennis uit te breiden. Als je van kleur en styling je beroep wilt maken, is een LIVE training aan te bevelen. De docent schenkt aandacht aan de inhoud van het vak, maar ook aan hoe je dingen zegt. Met styling kom je heel dicht bij mensen. Dat wil je op een respectvolle manier doen…

Compacte Kleur en kledingadvies training

Deelnemers ontvangen het lesboek ImagoBasics® Kleuranalyse en Kleuradvies. Een lekker studieboek, rijk geïllustreerd. De inhoud is geïnspireeerd op het door mij uitgegeven studieboek dat op MBO’s wordt gebruikt voor het vak Imagestyling.

In de ImagoBasics® compacte kleur en kledingadvies training leer je werken met gangbare professionele technieken (10 kleurgroepen: 4 seizoenen en 6 tussenseizoenen). Hiermee geef je jezelf een goede basis voor het Imagestyling vak. Een online tool helpt je om de juiste keuzes te maken.

Stel je voor: na deze training van 3 lesdagen en 1 dagdeel met praktijk ben je in staat om kleuradvies te geven over kleding en make-up. Je leert je klanten hoe ze met hun eigen kleuren de prachtigste combinaties kunnen maken en er stralend uit kunnen zien.

Zodra je je deelname aan deze training hebt betaald, wordt het online gedeelte geactiveerd, zodat je vrijwel direct kunt beginnen.

 Aanbod:

[columns]
[column]Kleuranalyse en Kleuradvies

 

[/column]
[column]

Training

  • Kleur en kledingadvies training van 3 lesdagen. Dagen van 10 – 17 uur. Ritme: ca. een keer per 2 à 3 weken. Koffie/thee en lunch zijn inclusief.
  • 1 dagdeel praktijk met een model
  • Tussentijds overleg via een Facebookgroep of Whatsapp groep.

Cursusdata: zie: https://www.imagecompanion.nl/cursusagenda/
Tijden: 10 – 17 uur
Locatie lesdagen: Alphen aan den Rijn
Minimaal aantal deelnemers: 3 personen

[/column]
[column]

Lespakket:

Boek ImagoBasics® kleuranalyse en kleuradvies door Riet de Vlieger | 2018
(dit boek bevat het onderwerp Kleur zoals het in het MBO onderwijs gebruikt wordt voor het keuzevak Imagestyling)
Startpakket materialen met: kleuranalysestroken, advieskaarten, licht-donkerschaal
Online applicatie die het keuzeproces van de kleuranalyse vereenvoudigt, gedurende 6 maanden. Verlenging mogelijk op abonnementsbasis.
Online videotraining over gebruik van kleur in je garderobe – toegang gedurende 1 jaar.

 

aanmelden trainingNa aanmelding ontvang je een factuur

[/column]
[/columns]


Bij voldoende belangstelling wordt ook een vervolgtraining aangeboden, bijvoorbeeld een 3-daagse ImagoBasics® Training Styling Technieken.


Contact

Riet de Vlieger, certified image professionalRiet de Vlieger, aangenaam…

Al ruim 20 jaar ben ik actief als imago stylist / image consultant, en als opleider kleur en kledingadvies, imago en zakelijk succes trainingen.

 

Van 2017 – 2019 was ik International President van AICI, de internationale vakvereniging van Image Consultants. Daardoor weet ik als geen ander wat er speelt in het vak. Daar profiteer je van mee, als je bij mij een opleiding volgt.

 

Neem alstublieft contact met me op, als je vragen hebt over de kleur en kledingadvies training of behoefte hebt aan meer informatie. Van harte uitgenodigd voor telefonisch overleg, een webinar of een bezoekje!

Bel: 0172 – 530 590
E-mail: info@imagecompanion.nl

Maak een afspraak